כבעלי עסק, חברה או ארגון אנו מבינים עד כמה העובדים שלנו משקיעים את כל הכוחות והאנרגיות שיש להם ונמצאים לא מעט שעות ביום בעבודה.
כשאנו מתכננים את המשרד, אנו לוקחים כל מיני דברים בחשבון הן מבחינת העיצוב, התחושה, האווירה והן מבחינת הפרקטיות של המקום, זאת במטרה שישרת את מרבית הצרכים של העובדים ויחד עם זאת יהיה מקום ייצוגי וכזה שנעים להיות בו.
אחד הדברים הכי חשובים בתהליך התכנון של המשרד הוא המטבח. יש מקומות שאין בהם חדר אוכל ולכן, המטבח חייב להיות נוח ולאפשר לעובדים להביא אוכל מהבית ובמידת הצורך גם לחמם את האוכל שלהם. לא כולם הרי רוצים לאכול בחוץ, בטח לא כל יום.
לכן חשוב לדאוג שלעובדים יהיה את כל מה שהם צריכים במטבח בין אם זה קומקום להכין קפה, מיקרוגל לחמם את האוכל, טוסטר ואפילו מקרר לאחסן את האוכל שלהם, החלב, היוגורט וכדומה… מבחינת העיצוב חשוב שהמטבח יהיה מתוכנן כמו שצריך בכדי שניתן יהיה לנצל את המקום בצורה הטובה ביותר.
דבר נוסף שכדאי להתייחס אליו בתהליך התכנון של המשרד הוא בחירה של חומרי גלם עמידים, חזקים לאורך שנים וכאלה שקל לנקות. לפעמים מדובר בכמה עשרות אנשים שעוברים במטבח בכל יום, לפעמים אפילו יותר מזה ולכן חשוב שיהיה נוח וקל לנקות את השיש ואת כל האזורים שמסביב.
אם עדיין לא התחלתם לתכנן את המשרד או את המטבח של המשרד, כדאי אולי להתייעץ עם בעל מקצוע המתמחה בעיצוב ותכנון משרדים. כך, תוכלו להנות ממשרד פרקטי, מעוצב ונעים לכם ולעובדים שלכם.